INSCHRIJVINGEN KWARTAALWORKSHOP 3/2017
nodigen we je hierbij van harte uit voor Kwartaalworkshop 3/2017 – THE FUTURE IS NOW! We raden je aan om je nog voor de vakantie in te laten schrijven, zodat je de ruimste keuze hebt en het niet vergeet!
Meer » Press Releases »


Inschrijving BORN TO MOVE Conventie geopend!
BORN TO MOVE Conventie 2/2017 staat weer voor de deur en jij bent er toch ook bij? De conventie wordt gehouden op zaterdag 17 juni bij Gezondheidscentrum Bent Sports in Zevenaar.
Meer » Press Releases »


Een warming up voor Les Mills LIVE 2017!
Kan je niet wachten tot Les Mills LIVE? Dan hebben we de ultieme warming up voor je op de planning staan. Voor een Masterclass zijn we op zoek naar enthousiaste personen die graag deelnemen aan groepstrainingen. Instructeurs zijn natuurlijk ook meer dan welkom.
Meer » Press Releases »


DO YOU HAVE WHAT IT TAKES TO BECOME A LES MILLS NATIONAL PRESENTER? DOE NU AUDITIE!
De Les Mills community groeit! Les Mills is daarom op zoek naar inspirerende ambassadeurs die deel uit willen maken van het National Trainer team! Als National Presenter behoor je tot een groep elite instructeurs met buitengewone skills op het gebied van de 5 key elementen, performance, coaching en communicatie. Je bent een rolmodel in de essentie van één of meerdere Les Mills programma’s en vertegenwoordigt het merk tijdens evenementen en opleidingen. Ervaar de kans van je leven en doe auditie!
Meer » Press Releases »


Erin Maw gaat met ons mee naar Ibiza! Jij toch ook?
Zin in een sportieve zomervakantie? Van 28 mei tot en met 4 juni 2017 organiseert Les Mills opnieuw de Ibiza Trip en we hebben fantastisch nieuws! Met trots kunnen we mededelen dat International Presenter Erin Maw uit Nieuw-Zeeland met ons meegaat naar Ibiza! Deze inspirerende BODYATTACK, GRIT SERIES en BODYJAM presenter gaat er met haar lessen een nóg groter feest van maken!
Meer » Press Releases »


Visit us at FIBO 2017: save the date!
Nog meer succes voor jouw fitness business: dat willen we samen met je bereiken. Daarom nodigen we jou en je team leden uit voor FIBO 2017. Om ideeën te delen, nieuwe inspiratie op te doen en je te informeren over de nieuwste innovaties binnen onze prachtige branche.
Meer » Press Releases »


THIS YEAR WE WILL BRING THE FITNESS MAGIC TO AMSTERDAM SAVE THE DATE: 6 & 7 OCTOBER 2017
We beginnen het jaar met fantastisch nieuws! Les Mills International gaat op vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober 2017 de filming van de program releases voor Q2/2018 opnemen in de Westergasfabriek in Amsterdam! Het is een ongelooflijke eer dat Les Mills International ons kleine landje heeft gekozen als locatie voor deze unieke, wereldwijde experience.
Meer » Press Releases »


LES MILLS VIERT 25 JAAR BODYPUMP MET WERELDWIJDE WORKOUT
Fitnessprogramma BODYPUMP van Les Mills bestaat 25 jaar. Deze mijlpaal wordt wereldwijd op zaterdag 14 januari 2017 gevierd met een grote, gezamenlijke lancering van de 100ste workout van BODYPUMP. Op 14 januari gaan miljoenen fitness fans over de hele wereld dezelfde BODYPUMP workout doen. Ook in Nederland kan iedereen op deze datum bij honderden fitnessclubs terecht voor de BODYPUMP 100 lancering.
Meer » Press Releases »


INSCHRIJVINGEN KWARTAALWORKSHOPS Q1/2017 GEOPEND!
De feestdagen staan voor de deur! Hopelijk ga je genieten van een welverdiende vakantie met familie en vrienden. In februari is het weer tijd voor de Les Mills Kwartaalworkshop 1/2017. Er staan veel interessante en leerzame workshops op het programma. Schrijf je dit jaar nog in, zodat je de ruimste keuze hebt en het niet vergeet!
Meer » Press Releases »


Uitnodiging Les Mills BORN TO MOVE Conventie 3/2016
Hierbij nodigen we je uit voor de laatste BTM Conventie van 2016! De conventie wordt gehouden op zaterdag 26 november bij Health & Sports Club Valkencourt in Valkenswaard. Op deze datum vindt in Valkencourt ook de reguliere Les Mills Kwartaalworkshop 4/2016 plaats. Makkelijk te combineren dus!
Meer » Press Releases »

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 14. 14
 15. Next »