THIS YEAR WE WILL BRING THE FITNESS MAGIC TO AMSTERDAM – SAVE THE DATE: 6 & 7 OCTOBER 2017
Op 6 en 7 oktober zal Les Mills International de masterclass filming voor Q2/2018 opnemen in de Westergasfabriek in Amsterdam! Het is een enorme eer dat Les Mills International ons kleine land heeft uitgekozen voor deze unieke wereldwijde ervaring! Normaal worden de masterclasses elk kwartaal opgenomen in Auckland, Nieuw-Zeeland. Soms wordt er een uitzondering gemaakt, dus dit is dé kans om een filming van Les Mills bij te wonen! Dit moet je tenminste één keer in je leven hebben meegemaakt! 

PRE-REGISTER NOW!
Ben jij erbij op 6 en 7 oktober? Ga naar www.lesmillsfilming.nl en pre-registreer je voor deze onvergetelijke ervaring! Zet jezelf ook op aanwezig op ons Facebookevent en blijft op de hoogte van de laatste informatie.

Wij kijken ernaar uit om Les Mills International te verwelkomen! INSCHRIJVINGEN KWARTAALWORKSHOPS Q3/2017 GEOPEND!


Graag nodigen we alle Les Mills instructeurs uit voor Kwartaalworkshop 3/2017 - THE FUTURE IS NOW! Schrijf je snel in, zodat je de ruimste keuze hebt in masterclasses en het niet vergeet. De link naar het inschrijfportaal voor clubs en freelancers is: www.inschrijvingen.lesmills.nl

Les Mills reguliere kwartaalworkshop Q3/2017
  • Zaterdag 19 augustus 2017 - Uithoorn
  • Zaterdag 26 augustus 2017 - Valkenswaard
  • Zaterdag 2 september 2017- Zwolle
  • Zondag 3 september 2017 - Merchtem (B)
Schrijf je HIER direct in!
Download HIER het inschrijfformulier!
Bekijk HIER het programmaoverzicht

Kwartaalworkshop 3/2017 staat in het teken van huidige en toekomstige trends in de fitnessbranche. Millennials zijn de belangrijkste en grootste doelgroep voor fitnessclubs. Weet jij hoe je ze naar je club kunt halen? En Generatie Z (geboren tussen 1995 en 2015) komt er ook aan! Welke lessen passen het beste bij deze doelgroepen? Natuurlijk geven we je tijdens Kwartaalworkshop 3/2017 ook insights over huidige en toekomstige trends. Erg leerzaam dus! 

EXTRA INFORMATIE KWARTAALWORKSHOP 3/2017: 

- TRY-OUTS ALLE LES MILLS PROGRAMMA’S! 
Wil je een ander programma uitproberen? Dan kan! Laat je inschrijven voor een TRY-OUT naar keuze. Elke masterclass op het reguliere inschrijfformulier is tevens een TRY-OUT programma. 

- LES MILLS PROGRAMMA’S IN 45 MINUTEN FORMAT
Het ultieme lesrooster hoeft lang niet altijd te bestaan uit lessen van een uur. Kortere lessen worden steeds populairder en zijn voor veel leden vaak een uitkomst. Mensen hebben steeds minder tijd, maar willen wel blijven sporten. Ook voor je club heeft het aanbieden van kortere lessen belangrijke voordelen: meer aanbod, meer deelnemers en lessen kunnen vaker op het rooster geplaatst worden. 

Deze kwartaalworkshops laten we je daarom eenmalig kennismaken met BODYATTACK, BODYCOMBAT, BODYPUMP en BODYSTEP in het 45-minuten format. 

- GENERIC WORKSHOPS 
Ook tijdens Kwartaalworkshop 3/2017 worden weer interessante workshops gegeven om je kennis en skills te verhogen. De inhoud is niet programma-specifiek en is dus geschikt voor iedereen! 

GENERIC WORKSHOP 1: THE HYBRID INSTRUCTOR 
Wil je als instructeur je coaching skills verbeteren en meer kennis op doen op het gebied van bijvoorbeeld motivatie, fases van verandering, voeding en functionele training? Hoe kun je deelnemers (nog) beter begeleiden naar resultaat? Leer er alles over tijdens deze workshop! 

GENERIC WORKSHOP 2: SHOULDERS & NECK – WHAT YOU NEED TO KNOW 
Instructeurs worden regelmatig geconfronteerd met vragen over de schouders en nek, vaak in relatie met klachten. Je instructeurs leren in deze workshop alles over de schouders en de nek, de anatomie en blessurepreventie tijdens de Les Mills lessen. 

GENERIC WORKSHOP 3: 7 TIPS TO ROCKSTAR YOUR MASTERCLASS FOR GREATNESS 
Iedere instructeur wil dat zijn of haar les een ‘life-changing fitness experience’ voor de deelnemers is. Jij hebt gerockt als een echte Rockstar! Jouw deelnemers blijven week in, week uit jouw lessen volgen. Dit geeft je een zelfvertrouwen en plezier in het lesgeven In deze workshop geven we je instructeurs 7 eenvoudige tools hoe ze dit voor elkaar kunnen krijgen! 

  •  FOAMROLLING, STRETCHING & TRIGGERPOINT: LET’S ROLL! 
    Wat zijn de voor- en nadelen van stretchen voor en na een workout? En wat is het nut van foam rolling? Leer er alles over in deze workshop! 
  • WORKSHOP: CREATE THE ULTIMATE TIMETABLE 
    Hoe zorg je ervoor dat meer mensen naar je groepslessen komen? Door ze meer te geven van wat ze willen! Tijdens deze workshop krijg je tips aangereikt over hoe je van het lesrooster het ultieme lesrooster maakt! 

Kortom, weer een leerzaam en inspirerend programma!