Les Mills verandert de manier waarop de wereld over fitness denkt!

Deze week zetten, in meer dan 15.000 clubs in 80 landen, 6 miljoen mensen alles waar ze mee bezig zijn opzij en verliezen zich een uur lang in één van onze tien Les Mills groepsfitness lessen. En we willen dat jij daar ook deel van uitmaakt!

Met Les Mills ben je niet alleen aan het sporten, maar je doet ook mee met iets groters - een revolutie! Je zult verslaafd worden aan de Les Mills programma's door onze gepassioneerde instructeurs en inspirerende muziek. Een life-changing experience!

Je zweet, je schreeuwt en je zult de instructeurs misschien weleens vervloeken, maar na het verlaten van de groepsfitnesszaal voel je je super. En de volgende dag sta je te springen om weer een Les Mills les te volgen!

Vind een les bij jou in de buurt.ONZE Cultuur

Les Mills is een community van gelijkgestemde mensen, met een cultuur van passie, energie en een goede gezondheid. Wij gaan er helemaal in op, schreeuwen 'Jaaaa' als de instructeur roept 'nog tien extra'. We zien het zweet op ons gezicht als een kroon op de prestatie. We streven er altijd naar om beter en fitter te worden.


Onze waarden

Waarden zijn vaak moeilijk te beschrijven. Je komt er het beste achter als je één van de Les Mills lessen volgt. Het zit in de atmosfeer, in de muziek en in de voldoening die je hebt als je klaar bent met de Les Mills workout. Maar als we onze waarden in woorden omzetten, hebben we het over een familie, moed en het veranderen van de wereld.


ONZE MENSEN

Achter de prachtige Les Mills cultuur staan onze instructeurs. En onze instructeurs willen wereldwijd levens van mensen positief veranderen. We noemen onszelf een familie, 'a tribe' en dit betekent dat we altijd naar hetzelfde doel werken: we werken samen in de strijd voor een gezondere wereld.

We zijn dapper, gedreven en altijd op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden. En we streven bij alles wat we doen naar wereldklasse. Het enthousiasme wat we hebben om levens van mensen positief te veranderen is al verspreid naar duizenden mensen over de hele wereld die nu deel uitmaken van de Les Mills familie. En kijk uit, als we allemaal samenkomen! De laatste Les Mills Global Summit bracht bijna 700 Trainers en Agenten naar Auckland, Nieuw-Zeeland. We werden opnieuw geïnspireerd en opnieuw verenigd in de stad waar het allemaal begon. En door al deze energie, ontstond er iets heel bijzonders....


ONZE Haka

Als Les Mills fitness fanaten hebben een krachtige, gezamenlijke binding in de vorm van onze eigen Maori Haka. De Haka is een traditionele dansvorm van de inheemse Maori bevolking van Nieuw-Zeeland. Vooral bekend als een oorlogsdans, uitgevoerd door mannen, maar de Haka kan ook worden uitgevoerd bij plechtigheden, feesten of als welkom. En sommige Haka's - zoals de Les Mills Haka - kan uiteraard ook worden uitgevoerd door een groep vrouwen. De Les Mills Haka is ontwikkeld door de vooraanstaande Kapa Haka specialist van Nieuw-Zeeland en werd voor het eerst uitgevoerd op de Global Summit. Het bevat een duidelijke, pakkende boodschap over het overwinnen van obesitas en een ongezonde levensstijl.
Tu Mai Nei Nga Toa E©Les Mills Haka
Kaitataki: Kia wiri
Hope
Ki raro
A kia mau Hi
Kia whakata hoki au i ahau
Hi Aue Hi
E nga matua tipuna
tukua mai te kaha
te rangatiratanga e
Leider: Laat je handen trillen dichtbij je lichaam
Handen op de heupen
Handen naar beneden bij je lichaam
Sta stevig
Word één met de aarde
Hi aue hi
Oude voorouders / krijgers van vroeger
Schenk ons kracht en leiderschap
Kapa: Tu mai nei nga toa e
Haka ana ki te noho mangere
Ko te whakaara ko te momona
Me pakanga, parekura e
Kia pakari hinengaro, tinana, wairua.
Ko te ha o tane e
Groep: Hier staan de nieuwe strijders
We haka-en tegen een ongezonde levensstijl
Obesitas is onze tegenstander
Laat de spirituele energie weer door je lichaam en geest stromen
Door de adem van het leven
Kaitataki: I te wehenga ka puta hihiri eLeider: Op de scheiding van de aarde vanuit hemel, werd ons alle potentie aangereikt
Kapa: Na reira, me puta to ihi e
Kia tu te wana
Kia tu te wero aue
Kia tu kotahi tatou
Ana, Ana, Ana,
Tenei whakatau. Hi.
Groep: Daarom, ken je potenties
Onthul je innerlijke kracht en macht
Houd je vast aan de uitdaging
Laten we ons verenigen tot een wereldwijde familie
Ja echt waar, ja echt waar, ja echt waar
Dit gaan we doen!